top of page

Municipi a favor de l'activitat cinegètica

 

 

PALAU SOLITÀ I PLEGAMANS, A FAVOR DE L’ACTIVITAT CINEGÈTICA

 

 El passat 26 d’abril de 2019, el ple de l’Ajuntament d’aquesta localitat del Vallés Occidental va aprovar la moció presentada per part de la Societat de Caçadors l’Alzina, presidida per Joaquim Zarzoso, en favor de la caça en el marc de la campanya #la caça també vota impulsada per la Federació Catalana de Caça

 

El PSC, Guamyem Palau, Ciutadans i el PP, van votar a favor de la moció

 

Amb 9 vots a favor, 6 en contra i 1 abstenció el ple de l’Ajuntament d’aquesta localitat del Vallés Occidental es va convertir en un dels primers consistoris de Catalunya en mostrar de manera formal el seu compromís favorable al desenvolupament de l’activitat cinegètica a través de l’aprovació de la moció plenària presentada per part de la Societat de Caçadors i Caçadores l’Alzina, en el marc de la campanya #lacaçatambévota, mitjançant la qual es vol obtenir per part dels diferents ajuntaments i els seus representants municipals arreu Catalunya el seu posicionament clar i fefaent al respecte de la pràctica i la importància del desenvolupament de l’activitat cinegètica al seu municipi. Els partits que van votar a favor d’aquesta moció, presentada per part de la Societat de Caçadors l’Alzina, van ser el PSC, Guanyem Palau, Ciutadans i el PP, sumant un total de 9 vots.

 

Per contra, ERC, PdCAT, CUP i Iniciativa per Catalunya Verds es van posicionar contraris a la moció en suport de la caça. El representant del Grup Independent es va abstenir en la votació municipal. El resultat d’aquesta votació i el fet que a les nostres institucions municipals es pugui parlar i debatre sobre l’activitat cinegètica és la constatació de la importància que les diferents societats de caçadors de Catalunya continuïn amb el seu esforç de sol·licitar als seus ajuntaments un posicionament clar al voltant del món cinegètic. Sens dubte, el treball dut a terme per la Societat l’Alzina és un bon exemple de la necessitat perquè el conjunt de societats de caçadors i caçadores de Catalunya treballin en la mateixa línia, donant visibilitat al món de la caça en cadascun dels seus ajuntaments. La presentació d’aquesta moció al ple de l’Ajuntament, també va permetre al senyor Joaquim Zarzoso explicar la realitat de la caça, la seva necessitat, i rebatre amb arguments contrastats els diferents punts de rebuig dels par[1]tits contraris a la moció.

bottom of page